H

L

W

Wanneer u interesse heeft in het opnemen van een video, kunt u dat per mail of telefoon laten weten. Na een eerste gesprek waarin u al uw vragen kunt stellen, krijgt u een formulier opgestuurd. Hierin staan de hoofdvragen opgesomd en vindt u nog wat extra uitleg over het opnemen van de video.

Deze informatie geeft u houvast tijdens de voorbereiding van de opnames. Natuurlijk zijn deze vragen niet verplicht te beantwoorden, maar de ervaring leert dat het fijn is wanneer u alvast na heeft gedacht over wat u wilt zeggen. Dit formulier helpt u daarbij. 

 

Daarna kunnen we samen de afspraak voor de opnames inplannen. Deze opnames zullen ongeveer een halve dag in beslag nemen. Haast hoort namelijk niet bij het opnemen van een dusdanig persoonlijk bericht. Op de opnamedag zal er eerst tijd zijn om elkaar te leren kennen. Wanneer u er klaar voor bent, kunnen we met de opnames beginnen. Voor de opnames hebben we uitgebreid de tijd, zodat we ook nog eventuele stukjes tekst opnieuw kunnen filmen.

 

Daaropvolgend zal het videomateriaal worden gemonteerd en wordt er een mooie, persoonlijke en goedlopende video gemaakt van alle uitspraken. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van uzelf. Denk bijvoorbeeld aan de keuze in de achtergrond muziek.

 

Wanneer de video af is, normaliter een week na opnamen, sturen we deze naar u op. Het verzenden van de video kan per usb, of digitaal per mail. Vanaf dit moment kunt u zelf bepalen waar u de video wilt bewaren en aan wie u deze in de toekomst wilt laten zien. Als u het prettig vindt, kunt u de video zelf op voorhand bekijken.

“Nu heb ik gelukkig toch het afscheid in eigen hand"