H

L

W

Er zijn diverse mogelijkheden bij het samenstellen van de video. Omdat het prettig is houvast te hebben, zijn er twee standaard pakketten voor u samengesteld. Natuurlijk spreekt iedereen op een eigen tempo, vandaar dat de tijdsduur van de video niet precies vast staat.

PAKKET 1

"Op deze manier wil ik dat geliefden mij zullen herinneren"

Een geheel verzorgde video van circa 5 minuten, samengesteld uit de opgenomen videobeelden tijdens de draaidag. U kunt hierbij zelf de (instrumentale) achtergrondmuziek uitkiezen, die in de video rustig speelt. Opgenomen in hoge HD kwaliteit en met professionele studio belichting. Aangeleverd op een USB, of de video wordt digitaal naar u verzonden.

720 euro

"Een mooie manier om waardig afscheid te nemen"

Een geheel verzorgde video van circa 10 minuten, samengesteld uit de opgenomen videobeelden tijdens de draaidag en aangevuld met eigen foto’s om uw boodschap te ondersteunen. U kunt hierbij zelf de (instrumentale) achtergrond-muziek uitkiezen, die in de video rustig speelt. Opgenomen in hoge HD kwaliteit en met professionele studio belichting. Aangeleverd op een USB, of de video wordt digitaal naar u verzonden. 

 

855 euro

PAKKET 2

ANDERS

Uiteraard is er altijd de ruimte om uw eigen wensen te verwerken in de video en een eigen pakket samen te stellen. Bijna alles is mogelijk, dus vraag gerust naar andere mogelijkheden.