Spreken op uw eigen begrafenis. Een wens of een uitdaging, maar voor een ieder betekenisvol. ‘Het laatste woord’ biedt de kans om een professionele videoboodschap  op te nemen voor uw nabestaanden, waarin u ze kan vertellen wat u belangrijk vindt. De video is geheel naar eigen wens in te vullen, met ondersteuning van een betrouwbare filmmaker die tevens 'Over Mijn Lijk' (BNN-VARA) heeft gemaakt. 

HET IDEE

WAAROM?

Afscheid nemen is altijd moeilijk, zowel voor de nabestaanden als degene die het betreft. Door middel van het opnemen van een videoboodschap geeft u de nabestaanden voor de rest van hun leven iets waardevols om naar terug te kijken, wanneer ze u missen of wanneer ze aan nieuwe geliefden willen laten zien wie u was. Wanneer ze aan jou denken of zichzelf afvragen hoe jouw stem ook al weer klonk, omdat ze die al zo lang niet gehoord hebben. Voor de kinderen en kleinkinderen die misschien geboren worden, om hen kennis te laten maken met wie jij was. En wellicht ook voor nieuwe geliefden in het leven van degenen die u achterlaat. De video kan een dankwoord zijn, dierbare herinneringen ophalen of een belangrijk advies geven aan de geliefden die u achterlaat. Met behulp van de video kunt u bepalen hoe uw nabestaanden u zullen herinneren.

VOOR WIE?

Deze video-faciliteit is voor iedereen die bezig is met zijn of haar eigen uitvaart, een moment dat al dichtbij komt of nog verder weg staat. Dit kan op iedere leeftijd gaan spelen. ‘Het laatste woord’ is er voor degene die zelf iets bijzonders en persoonlijks wil toevoegen aan het eigen afscheid. Voor degene die de nabestaanden een cadeau wil geven, waar zij de rest van hun leven naar terug kunnen kijken.

+ Persoonlijke begeleiding

+ Professionele montage

+ Hoge kwaliteit

H

L

W

"Op deze manier wil ik dat geliefden mij zullen herinneren"